CONIL Fest 2023 – FESTIVALUL INTEGRĂRII EDIȚIA A – XXIII-A  ROMÂNIA COPIILOR – Unirea diferențelor

CONIL FEST ediția cu numărul 23! Festivalul Integrării de anul acesta se numește  ROMÂNIA COPIILOR – Unirea diferențelor și are loc în perioada 25 – 26 noiembrie, la Circul Metropolitan București. În 2023, Festivalul Conil ne aduce o sărbătoare specială în avans – Ziua Națională sub umbrela conceptului „Romania Copiilor – Unirea Diferențelor”. Acest demers inovator are ca scop asigurarea fericirii și bucuriei tuturor copiilor, indiferent dacă aceștia se încadrează în tiparele obișnuite sau sunt atipici. Încurajăm bucuria și învățarea într-un spirit de unitate și incluziune, promovând valorile esențiale ale societății noastre.

CONIL FEST nu este doar un eveniment artistic sau de divertisment, ci și o lecție de viață. Unul dintre principalele obiective ale acestui festival este promovarea prieteniei și acceptării între copii, indiferent de diferențele lor. Acesta reprezintă un spațiu în care copiii pot învăța să se înțeleagă și să se respecte reciproc, indiferent de background-ul lor, abilitățile sau eventualele lor nevoi speciale.

Prin intermediul Festivalului Integrării, un mesaj puternic este transmis către societate: „Toți copiii au talent!” Fiecare copil are ceva special de oferit, iar acest eveniment reprezintă un tribut adus diversității și potențialului fiecărui mic participant. Este un loc în care prejudecățile sunt lăsate deoparte, iar talentul și pasiunea copiilor strălucesc mai puternic ca niciodată.

Festivalul Integrării este cu adevărat un maraton artistic desăvârșit. În cadrul acestui eveniment, orice copil, fie că este tipic sau cu nevoi speciale, devine un erou al publicului. Acest festival găzduiește o varietate impresionantă de performanțe artistice, de la dansuri și teatru la muzică și expoziții de artă. Toate acestea sunt prezentate cu pasiune și talent de către copii, demonstrând că fiecare mic artist are ceva special de oferit lumii.

Unul dintre aspectele remarcabile ale Festivalului Integrării este participarea activă a instituțiilor educaționale. Școlile, grădinițele, cluburile sportive și școlile de dans și teatru se implică cu entuziasm în acest eveniment. Fiecare ediție a festivalului este o oportunitate pentru aceste instituții să-și arate sprijinul pentru copii și să încurajeze dezvoltarea lor artistică și social.

Festivalul Integrării, ediția a XXIII-a, este un eveniment remarcabil pentru copiii din România și pentru întreaga societate. Acesta promovează valorile prieteniei, acceptării și toleranței, oferind în același timp o platformă pentru talentul artistic al copiilor.

CONIL Fest în cifre per ediție:

  • 1.500 copii tipici
  • 800 copii cu dizabilități
  • 80 instituții
  • 120 profesori și coordonatori
  • 30 voluntari
  • 5.000 vizitatori

Festivalul CONIL nu este doar un eveniment artistic, ci și un spațiu de expunere și promovare pentru diverse ateliere, expoziții cu vânzare și târguri de produse și servicii care se vor desfășura în foaierul Circului Metropolitan pe toată perioada evenimentului. Anul trecut, festivalul CONIL  a găzduit 40 de expozanți care au prezentat și vândut produsele lor unui public entuziast.

Dacă doriți să vă implicați și să vă promovați în acest context unic, vă invităm să vă alăturați nouă și să contribuiți la acest festival minunat. Iată cum puteți face acest lucru:

  1. Produse cadou în cadrul târgului: Puteți contribui la eveniment oferind produse cadou sau premii pentru copiii care se disting în cadrul festivalului. Aceasta este o modalitate frumoasă de a încuraja și de a susține tinerii talentați.
  2. Sponsorizări pentru acoperirea costurilor de organizare: Organizarea unui eveniment precum CONIL FEST implică costuri, iar contribuțiile dumneavoastră pot ajuta la acoperirea acestor cheltuieli. Prin sponsorizări, puteți contribui la asigurarea succesului festivalului și la crearea unui mediu prielnic pentru copii și tineri cu dizabilități. De asemenea, veți avea oportunitatea de a vă promova afacerea sau organizația în fața unui public format din părinți, copii, profesori și aproximativ 5.000 de vizitatori

Implicarea dumneavoastră nu numai că vă oferă oportunitatea de a vă promova în fața unui public variat, dar și de a face o faptă bună, sprijinind dezvoltarea copiilor și tinerilor cu dizabilități, dându-le aripi și încredere în propriul potențial.

Vă încurajăm să vă alăturați acestei inițiative și să fiți parte din acest eveniment extraordinar care promovează prietenia, acceptarea și talentul copiilor din România.

Partenerii media:București FM, Radio Itsy Bitsy, România Pozitivă, Presa în blugi, E-femeia, PR&ARTS Communications, Succes Grup.

Sună la numărul de telefon 0766.395.799 sau trimite un email la office@comil.ro și fii parte din poveste! Intrarea este liberă!

Contact media:

Liliana Uleia

Specialist comunicare

0766.395.799

Previous post Fit Brokoli, companie turcă consacrată în consultanța nutrițională, s-a lansat în România
Next post Explorând Universul Jantelor Auto – Inovație, Stil și Întreținere