Prima editie a Bucharest Food Expo, cel mai mare eveniment dedicat industriei alimentare din Romania

[ad_1]

Prima editia a Bucharest Food Expo (BFE), cel mai mare eveniment dedicat industriei alimentare din Romania, se desfasoara intr-un spatiu generos in cadrul centrului Romaero din Bucuresti si pune la dispozitie expozantilor din toata industra alimentara, spatii moderne multifunctionale.

BFE este un targ international care primeste cei mai multi participanti de profil, de la procesarea alimentelor, controlul si managementul productiei, proiectari de fabricii, la producatori de produse alimentare, distribuitori, importatori, angrosisti, comercianti cu amanuntul si HoReCa.

BFE Forum se va concentra pe subiecte precum proteinele alternative, IA in practicile alimentare, transparență, trasabilitate si green energy.

Evenimentul ofera oportunitati de a creste gradul de cunoastere a marcii si de a castiga recunoastere. In plus, profesionistii se pot conecta cu alti specialisti, inclusiv cu potentiali parteneri.

Fiecare sector prezinta o gama larga de produse. Printre acestea se numara utilaje, alternative de ambalare, gusturi, texturi si procese noi. Expozitia permite atat start-up-urilor, cat si companiilor lider sa obtina recunoastere.

Eveniment organizat de Bucharest Food ExpoCARNEXPO şi INDUSTRIA CARNII.RO.

Bilete: bucharestfoodexpo.ro

Articolul Prima editie a Bucharest Food Expo, cel mai mare eveniment dedicat industriei alimentare din Romania apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Previous post Află de la Abella.ro cum să-ți alegi rochia de seară în funcție de eveniment
Next post ASA DA! Mesajul Subprefectului Emil Draganescu de Ziua Internationala a Varstnicilor