Profile MEISER

În unele cazuri, utilizarea unui grătar nu este suficient. Având in vedere deschiderile mari nu este posibilă utilizarea grătarelor și trebuie găsite alte soluții.

O soluție care este, de asemenea, suficient de sigură și care menține rezistența structurii.

Grupul MEISER a dezvoltat profilele metalice în acest scop.

Asigurarea unor suprafețe antiderapante este esențială în anumite aplicații, iar soluția utilizată trebuie să urmărească acest lucru. Prin utilizarea unor profile metalice, se poate obține cel mai înalt nivel de siguranță și stabilitate a treptelor.

Un alt avantaj al profilelor metalice este că acestea îndeplinesc și cerințe estetice ridicate. Prin urmare, acestea pot fi utilizate și pentru placarea și umbrirea fațadelor arhitecturale și industriale.

Rezistența la alunecare testată a treptelor de scări din profile metalice MEISER este clasa R9-13.

Designul suprafeței produselor de profile metalice poate fi realizat în mai multe dimensiuni diferite (chiar și standard). Un alt avantaj major este faptul că pot fi tăiate la cerere la dimensiuni individuale. În consecință, compania noastră se ocupă și de întocmirea planurilor complete de panotaj pentru podiumuri și suprafețe.

Trepte metalice

De asemenea sunt ideale pentru producția de diverse trepte de scări cu plăci laterale. Gama sa largă de aplicații poate fi exploatată cel mai bine cu ajutorul experienței personalului nostru. Profitați de experiența noastră în etapa de proiectare.

În cele din urmă, nu uitați de rezistența la intemperii. Protecția anticorozivă a produselor noastre este asigurată prin ancorare la foc.

Securitate

Siguranța la locul de muncă și prevenirea accidentelor devin din ce în ce mai importante în viața companiilor și instituțiilor. Asociațiile și federațiile profesionale, de asigurări și de prevenire a accidentelor au adoptat reguli care trebuie aplicate și care pot avea consecințe grave pentru orice companie care nu respectă aceste reguli. În plus, atitudinea și contribuția unei întreprinderi la asigurarea unor condiții de muncă sigure poate avea un impact puternic asupra imaginii sale pe piață și poate conduce la concluzii privind calitatea produselor și serviciilor sale din punctul de vedere al clientului. Costurile pe care le implică pentru companii accidentele care pot fi evitate nu ar trebui să fie neglijate.

Toate acestea sunt motive întemeiate pentru ca Grupul MEISER să se implice în această problemă. Am dezvoltat o gamă de produse pentru a vă ajuta pe dumneavoastră și pe clienții dumneavoastră să evitați accidentele, făcându-vă munca mai sigură.

Indiferent de implicațiile juridice și de costuri, trebuie reținut un lucru: succesul nostru se datorează angajaților noștri, pe care trebuie să-i protejăm.

Previous post Sambata 26 Martie 2022, orele 21:00, DEGIANNY evolueaza pe scena clubului UNDERWORLD BUCHAREST.
Next post Ce ofera companiile SEO?