Cauți o haină de blană pentru damă? Iată principalele lucruri de care trebuie să ții cont!

Atunci când vrei să investești într-o haină de blană damă, trebuie să iei în considerare mai multe aspecte care vor stabili rentabilitatea investiției tale. Este un produs de lux ce necesită informare pentru a lua o decizie bine informată și responsabilă.

În ajutorul tău, venim cu o listă a celor mai importante lucruri de care să ții cont atunci când vrei să faci o astfel de achiziție. Iată mai multe despre blana dama: https://www.blana.ro/haine-de-blana-naturala/!

Originea blănii

Dacă aveai senzația că singurul mod de a colecta informații despre originea blănurilor este discuția cu vânzătorul, află că nu este așa. Hainele de blană premium sunt certificate Furmark, ceea ce îți oferă posibilitatea de a accesa chiar tu, online, informații esențiale. Fiecare haină care deține această certificare vine la pachet cu un cod unic. Codul se poate introduce pe Furmark.com, website-ul care îți oferă toate detaliile despre originea blănurilor, bursa de la care au fost tranzacționate, locul unde a avut loc tăbăcirea și vopsirea și așa mai departe. Astfel, te poți asigura că blana a fost obținută legal și etic, dar și că are nivelul de calitate marketat.

Densitatea blănii, culoarea, textura și alte criterii ce arată nivelul de calitate

Niciodată o haină de blană de calitate premium nu trebuie sa aiba tocituri în momentul achiziției. Exista comercianți care vând haine vechi, susținând ca sunt noi. Daca haina nu este moale poate indica faptul că este de fapt veche. În plus, hainele albe din vizon capătă o nuanță ușor îngălbenită dupa 10-15. Dacă vezi o haină de acest gen, fii foarte atentă dacă este întărită, pentru că ar putea indica vechimea ei.

De asemenea, nu va exista un miros puternic neplăcut, chiar dacă este vorba despre o blană naturală. Este important să te asiguri că haina se potrivește conformației corpului tău și că are croiala potrivită pentru tipul tău de siluetă. Există magazine de lux care îți oferă opțiunea de a personaliza articolul vestimentar în funcție de silueta și preferințele tale, la care poți apela dacă oferta de produse standard nu te satisface complet. Nu face niciun compromis atunci cand iti alegi haina de blana.

Garanția oferita de magazinul pe care l-ai ales

Atunci când vorbim despre produse de lux, așa cum sunt blănurile naturale, mediul de achiziție are un rol esențial. Asigură-te că ești bine informat despre politicile magazinului, mai ales în ceea ce privește garanția oferită de comerciant. Prețul unei haine de blană de calitate premium poate fi destul de ridicat, așadar e nevoie să îți iei toate măsurile de precauție. Trebuie să știi că există o prevedere în legislație cu privire la termenul minim de garanție. Deși legea impune 30 de zile de garanția, anumite magazine de lux oferă între 3 și 5 ani de garanție.

Cauți o vestă de blană? Casa de Blănuri MG este magazinul de lux pe care îl cauți

Dacă vrei să cumperi o vestă de blană sau orice alt articol vestimentar din această categorie și să nu ai niciun dubiu, atunci alege acest magazin blanuri Bucuresti, Casa de Blănuri MG. Accesează Blana.ro și vei putea vedea oferta vastă de produse pe care o pune la dispoziție acest brand de top.

Hainele de blană au certificarea Furmark, deci sunt prevăzute cu acel cod unic ce îți permite să afli toate informațiile despre originea blănurilor, procesul de tăbăcire, bursa de la care au fost achiziționate și nu numai. Casa de Blănuri MG este, probabil, singurul magazin de lux din România care îți oferă între 3 și 5 ani de garanție la fiecare haină de blană naturală. Există pe piață din anul 1939. Wow!

Previous post Care sunt beneficiile electrostimularii musculare?
Next post Iată tot ce trebuie să știi despre ambutisare – află totul de la specialiști