Ce să cumperi dintr-un sex shop pentru a-ți îmbunătăți viața de cuplu?

Dacă nu ai mai intrat până acum într-un sex shop, însă te intrigă ideea de a avea jucării sexuale pe care să le folosești în cele mai intime momente, nu ai absolut nimic de pierdut dacă încerci. Jucăriile sexuale nu îmbunătățesc doar viața intimă, ci pot avea și un impact psihologic major.

Jucării și accesorii esențiale, pe care ai putea să le încerci

1. Vibratoare

Sunt probabil cele mai populare jucării sexuale din orice sex shop. Ele vin într-o varietate de forme, mărimi și puteri, oferind stimulare atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Dacă vrei un astfel de accesoriu pentru viața de cuplu, încearcă un vibrator cu telecomandă pentru o experiență interactivă, care permite ambilor parteneri să controleze plăcerea celuilalt.

2. Inele peniene

Cunoscute și sub denumirea de cock rings, ajută la întârzierea ejaculării și la intensificarea erecției, oferind în același timp stimulare adițională partenerei.

3. Lubrifianți

Utilizarea lubrifianților poate transforma complet o experiență sexuală. Alege un lubrifiant pe bază de apă, care îmbunătățește în mod considerabil experiența atunci când folosești prezervativ sau diverse jucării. Dacă vrei ceva diferit, încearcă un lubrifiant cu efect de încălzire!  Experiența va fi mult mai interesantă.

4. Jucării pentru jocuri de rol

Pentru cuplurile care doresc să exploreze dominația și supunerea, produsele BDSM pot fi o opțiune incitantă. Biciuri, cătușe, măști pentru ochi și alte accesorii pot materializa cele mai ascunse fantezii.

Tehnologia a avansat atât de mult încât acum există jucării care pot fi controlate prin aplicații smartphone, ideale pentru cupluri. Acestea îi permit unuia dintre parteneri să controleze jucăria de la distanță, oferind intimitate și plăcere, chiar și când cei doi sunt departe unul de celălalt.

Produse pentru sănătate și siguranță

1. Prezervative de calitate

Investiția în prezervative de calitate este esențială pentru sănătatea și siguranța ambilor parteneri. Există variante care oferă diferite texturi, arome sau funcții, cum ar fi întârzierea climaxului, pentru a îmbunătăți experiența.

2. Soluții pentru curățat

Păstrarea jucăriilor sexuale curate este esențială pentru prevenirea infecțiilor. Folosește soluții speciale de curățare sau chiar sterilizatoare cu UV pentru eliminarea oricărui risc.

 

 

Întrebări frecvente

1. Este normal să folosim jucării sexuale în cuplu? Da, este complet normal și sănătos să explorați diferite jucării sexuale împreună pentru a îmbunătăți relația voastră intimă.

2. Cum alegem un lubrifiant potrivit pentru amândoi? Cea mai bună metodă este să testați mai multe tipuri și să vedeți care vă place cel mai mult, având grijă să alegeți unul compatibil cu prezervativele și jucăriile pe care le folosiți.

3. Cum întreținem jucăriile sexuale? Curățați-le conform instrucțiunilor producătorului după fiecare utilizare și păstrați-le într-un loc curat și uscat.

4. Ce facem dacă unul dintre noi este reticent în a folosi jucării sexuale? Comunicarea este foarte importantă. Discutați deschis despre dorințele și limitele fiecăruia și încercați să începeți cu ceva subtil și non-intimidant.

5. Cum putem ști dacă un produs este de calitate? Căutați recenzii ale produselor, informați-vă despre brand și verificați dacă produsul este făcut din materiale sigure și de înaltă calitate.

Previous post Antena24.ro: Portalul de știri cu o gamă variată de categorii și conținut
Next post PlantExtrakt lansează VerdioGast®- primul produs natural pentru digestie, cu triplă acțiune