Top 3 tipuri de seminee care merită atenția ta!

Vrei să te bucuri de o sursă suplimentară de căldură în propria locuință? Atunci este bine să știi că ai la dispoziție o gamă variată de seminee din care poți alege și pe care le poți folosi cu încredere pe termen lung.

De la modelele electrice, până la cele clasice, pe bază de lemne ori modelele moderne, norvegiene, iată ce tipuri de produse poți să alegi pentru căminul tău! Află, însă, mai multe detalii despre aceste seminee Seminee-Expert!

Seminee electrice, avantajoase și ușor de folosit

Dintre toate tipurile de șeminee de pe piață, cele electrice se află astăzi la mare căutare. De ce? Extrem de ușor de folosit, aceste obiecte sunt elegante și practice. Este adevărat că atunci când îți sunt livrate, ele vin dezamblate, însă este foarte ușor să le montezi, dacă urmezi schema cu care vin la pachet. Ulterior, pentru a porni un șemineu electric, tot ce trebuie să faci este să îl conectezi la o priză.

Avantaje

Investind într-un șemineu electric, te bucuri de următoarele beneficii:

  • montaj facil, fie pe podea, fie direct în perete, dacă îți dorești un șemineu suspendat;
  • nu ai nevoie de un horn, întrucât șemineul funcționează pe bază de curent electric și nu produce fum;
  • poți muta șemineu oricând îți dorești, în funcție de schimbările pe care le faci în casă;
  • alegi dintr-o varietate de modele interesante: de la șemineele liniare, până la cele pe colț, pe toate le găsești astăzi pe piață.

Șeminee clasice, pe lemne

Dacă spațiul îți permite, poți să alegi din gama de șeminee bază de lemne. Pentru acestea va trebui să construiești, însă, și un horn, cu ajutorul căruia să evacuezi în mod corect fumul produs în urma arderii. Mai mult, este bine să știi că pe piață găsești atât șeminee simple, cât și modele care au spații adiacente, unde poți depozita lemnele pe care le vei folosi pentru o ardere curată.

Avantaje

Printre cele mai importante avantaje, de care ai parte datorită șemineului clasic se numără:

  • utilizare facilă: ai nevoie doar de lemne, pentru a întreține focul;
  • durata de viață a unui astfel de șemineu ajunge chiar și până la câteva zeci de ani, însă nu uita că trebuie să cureți hornul de 2 ori pe an, pentru a îndepărta depunerile de funingine;
  • te bucuri de o atmosferă extrem de plăcută în serile de iarnă.

Șeminee norvegiene

Printre obiectele pe care le mai ai astăzi la dispoziție se află și șemineele norvegiene. Principalul avantaj de care te bucuri datorită acestora este că economisești spațiu. De ce? Șemineele norvegiene au fost concepute special pentru a fi încorporate în mobilă, ajutându-te totodată să te bucuri de o sursă suplimentară de căldură.

Avantaje

  • șemineele norvegiene sunt discrete și ușor de încorporat în piesele de mobilier pe care le ai deja;
  • aceste obiecte nu au ardere pe bază de lemne și, prin urmare, nu ai nevoie de un horn pentru ele;
  • durata de viață a șemineelor norvegiene este una sporită.

Punând în balanță nevoile pe care le ai, alături de spațiul pe care îl ai la dispoziție, dar și bugetul de care dispui, vei putea alege mult mai ușor dintre cele 3 tipuri de șeminee. De asemenea, astăzi găsești pe piață și șeminee interesante pentru exterior, datorită cărora frigul nu va mai fi niciodată o problemă în zilele friguroase.

Accesează Seminee-expert.roși studiază aici gama de produse către care te poți orienta! De la cel mai bun termosemineu: https://www.seminee-expert.ro/focare-termosemineu-tip-centrala/, până la șeminee clasice, pe bază de lemne ori modelele moderne, electrice sau cele norvegiene, toate îți stau la dispoziție!

Date de contact:

Email: office@seminee-expert.ro

Telefon: +4 0721 280 587 / +4 0784 292 820 / +4 0763 687 665

Previous post Instalatii sanitare esentiale: Sfaturi si solutii
Next post Nunta ta de vis: Cum sa alegi locatia ideala in Bucuresti